Rijlessen in een Seat Leon - Rijschool Schulte - Rijlessen in Coevorden en Nieuw-Schoonebeek

De auto

Zoals vermeld geven wij rijlessen in een Seat Leon.

Deze auto is voorzien van Start/Stop systeem en alle veiligheidsvoorzieningen, zoals: 7 airbags, Climatronic, temperatuur is links en rechts apart te regelen, ABS (Anti Blokkeer Systeem, de auto blijft dan bestuurbaar), mistlichten (om zelf beter te zien en gezien te worden), stuur- en rembekrachtiging enz. In deze auto zit je iets hoger dan normaal.

Full LED lampen zodat jij beter kunt zien en een ander jouw beter ziet, Hierdoor heb je een beter zicht en zul je beter kunnen anticiperen op verkeerssituatie's. Stoelverwarming,XDS voor betere wegligging

De auto is ook bijzonder geschikt voor de bijzondere manoeuvres. De manoeuvres die je moet kennen zijn: hellingproef, halve draai, keren op een niet te brede rijbaan, file parkeren, bocht achteruit en parkeren in een parkeervak.

Image
Image

Over Rijschool Schulte

Autorijschool Schulte is een rijschool die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Goede chauffeurs afleveren is voor ons het belangrijkst. Dit doen we voor de categorie B en BE. Wij doen dit dan ook al meer dan 15 jaar met succes in de zuid-oost hoek van Drenthe.

seat 2

Contact

Europaweg 118
7766 AP Nieuw-Schoonebeek

Stationstraat 4
7741 EK Coevorden

Tel: 0524 542392 |
Mobiel: 06 52337526 
info.rijschoolschulte@kpnmail.nl
www.rijschoolschulte.nl

BTW-nr: NL001518053B46

Logo