Tussentijdse toets - Rijschool Schulte - Rijlessen in Coevorden en Nieuw-Schoonebeek

Tussentijdse toets

Tussentijdse toets
De tussentijdse toets is een soort proefexamen, samen met je instructeur ga je naar het C.B.R. Je moet dan net als bij het echte examen een route rijden met een examinator naast je. De instructeur neemt altijd achter in de auto plaats. Voor deze toets kun je niet slagen en ook niet zakken.

Wat je wel kunt verdienen is vrijstelling voor bijzondere manoeuvres, je krijgt namelijk tijdens deze rit twee bijzondere manoeuvres. Doe je één van de twee manourvres goed dan krijg je vrijstelling en hoef je deze tijdens het echte examen niet meer te doen. Tijdens de rijlessen kun je je dan volledig op het rijden concentreren.

Uit onderzoek is gebleken, dat als je zo’n tussentijdse toets doet je slagingskans met 20% wordt vergroot! Na terugkomst wordt de gehele rit nog even geëvalueerd. De examinator vertelt je waar je eventueel nog aan moet werken. Ook krijg je een uitslagformulier per mail toegestuurd.

Je weet dan namelijk wat je met het praktijk examen kunt verwachten, daardoor zul je met minder spanning aan het examen deelnemen. Natuurlijk zijn er ook weer kosten aan een tussentijdse toets verbonden, deze zijn bij ons € 250,00.

Image
Image

Over Rijschool Schulte

Autorijschool Schulte is een rijschool die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Goede chauffeurs afleveren is voor ons het belangrijkst. Dit doen we voor de categorie B en BE. Wij doen dit dan ook al meer dan 20 jaar met succes in de zuid-oost hoek van Drenthe.

20220819 092306[1]

Contact

Europaweg 118
7766 AP Nieuw-Schoonebeek

Stationstraat 4
7741 EK Coevorden

Tel: 0524 542392 |
Mobiel: 06 52337526 
info.rijschoolschulte@kpnmail.nl
www.rijschoolschulte.nl

BTW-nr: NL001518053B46

Logo